You are here

Blog

Mainstream Piercing Match-up Quiz

Singer Pink Has Multiple PiercingsIn our article Are Body Piercings Socially Acceptable?, we talk about the evolution of piercings and their current prevalence in the mainstream, which is due in part to the large number of pierced celebrities today. We've put together this little match-up quiz to see how well you've taken note of the pervasiveness of piercings in pop culture and to test your knowledge of celebrity piercings. No cheating and looking at the quiz answers or scowering the internet to see who sports which piercings! Just make your best guesses, and then see how well you know your stuff by checking your answers afterwards.

 

Pierced Celebrities

Can you match up the pierced celebrities in the left column below with their most notorious piercings in the right column? Once you've jotted down your answers, referencing some of the pierced celebrity photos on this page for clues, scroll down to the Quiz Answers section below to see how well you scored. A score of 15-20 makes you a Mainstream Piercing Pro. Score between 10 and 14, and you're a Celebrity Piercing Buff. A score of 9 or less makes you a Celebrity Piercing Novice; brush up on your celebrity piercings and try again later!

Celebrity Piercing Match-up Quiz

Celebrities Most Notorious Piercing(s)
1. Singer Fergie A. Multiple Ear Piercings, Including a Tragus Piercing, & a Nipple Piercing
2. Actress Amanda Bynes B. Nostril Piercing
3. Singer Beyonce C. Belly Button, Septum, Genital, & Chest Piercings
4. Actress Drew Barrymore D. Female Genital Piercings
5. Actor Harrison Ford E. Nose & Tongue Piercings
6. Actress Scarlett Johansson F. Tongue Piercing
7. Singer Rihanna G. Lip Ring/Labret Piercing
8. Performer Miley Cyrus H. Eyebrow Piercing
9. Singer Pink I. Earlobe, Nostril (Both Sides), Tongue, Lip, & Nipple Piercings
10. Singer Lady Gaga J. Labret & Nostril Piercings
11. Singer & Actress Christina Aguilera K. Belly Button Piercing
12. Actress, Singer & Songwriter Demi Lovato L. Penis Piercing
13. Musician Dave Navarro M. Ear & Tongue Piercings
14. Actress Evan Rachel Wood N. Tragus, Anti-Helix, & (Retired) Septum & Eyebrow Piercings
15. Singer Janet Jackson O. Ear & Nipple Piercings
16. Drummer Travis Barker of Blink 182 P. Nipple Piercings
17. Former Singer Victoria Beckham Q. 12 Piercings, Including Eyebrow, Tongue, Belly, Labret, Nipples, Nose, & Genital Piercings
18. Basketball Player Dennis Rodman R. Earlobe Piercing
19. TV Star Paulie D of the Jersey Shore S. Cheek Piercings
20. Child Star Willow Smith T. Multiple Earlobe & Cartilage Piercings, a Nostril Piercing & a Belly Piercing


 

Demi Lovato Has a Tasteful Nose Stud in Her Nostril Piercing
Beyonce Showing Off Her Piercing on the Cover of Shape Magazine
 
Travis Barker of Blink 182 Sports 2 Facial Piercings
Dennis Rodman Has Multiple Piercings
Drew Barrymore Has a Pierced Tongue
 
Singer Victoria Beckham Shows Off Her Facial Piercing During a Performance

 

Celebrity Piercings Quiz Answer Key

See how well you scored on the Celebrity Piercing Match-up Quiz above and learn more about some of your favorite stars' piercings by reading through the Answer Key below.
 

Celebrities Most Notorious Piercing(s)
1. Singer Fergie Answer: H, Eyebrow Piercing
2. Actress Amanda Bynes Answer: S, Cheek Piercings
3. Singer Beyonce Answer: K, Belly Button Piercing
4. Actress Drew Barrymore Answer: F, Tongue Piercing
5. Actor Harrison Ford Answer: R, Earlobe Piercing (He got his left earlobe pierced at the age of 55 and is still rocking it into his 70’s!)
6. Actress Scarlett Johansson Answer: N, Tragus, Anti-Helix, & (Retired) Septum & Eyebrow Piercings (She got her septum pierced to “highlight her creative side”, but didn’t keep it long-term.)
7. Singer Rihanna Answer: P, Nipple Piercings (Which she loves to show off by wearing shear tops.)
8. Performer Miley Cyrus Answer: T, Multiple Earlobe & Cartilage Piercings, a Nostril Piercing & a Belly Piercing
9. Singer Pink Answer: A, Multiple Ear Piercings, Including a Tragus Piercing, & a Nipple Piercing (There may be others that we just don’t know about yet!)
10. Singer Lady Gaga Answer: D, Female Genital Piercings (Which she’s shown off to the public by stepping out with her nether regions exposed. Practice what she preaches and just be yourselves, ladies!)
11. Singer & Actress Christina Aguilera Answer: Q, 12 Piercings, Including Eyebrow, Tongue, Belly, Labret, Nipples, Nose, & Genital Piercings
12. Actress, Singer & Songwriter Demi Lovato Answer: B, Nostril Piercing
13. Musician Dave Navarro Answer: O, Ear & Nipple Piercings
14. Actress Evan Rachel Wood Answer: E, Nose & Tongue Piercings
15. Singer Janet Jackson Answer: C, Belly Button, Septum, Genital, & Chest Piercings (The latter we saw during her performance at the 2004 Super Bowl.)
16. Drummer Travis Barker of Blink 182 Answer: J, Labret & Nostril Piercings
17. Former Singer Victoria Beckham Answer: G, Lip Ring/Labret Piercing
18. Basketball Player Dennis Rodman Answer: I, Earlobe, Nostril (Both Sides), Tongue, Lip, & Nipple Piercings
19. TV Star Paulie D of the Jersey Shore Answer: L, Penis Piercing (Exactly what type of penis piercing, we don't know... And that's okay with us.)
20. Child Star Willow Smith Answer: M, Ear & Tongue Piercings (He proves that you’re never too young to start getting piercings!)

 

Where to Find Star-Quality Body JewelryJeweled & Gold Belly Button Rings

If you're looking for jazzy jewelry like your favorite stars wear, be sure to check out our Body Jewelry section to find hot jewelry for your body piercings with and without gems and in a variety of materials ranging from gold to titanium. We carry thousands of body jewelry options like belly button rings, dermals, eyebrow rings, tongue barbells, lip rings, nose rings, septum rings, plugs, dangle earrings, and beyond. You won't find more style, length and gauge options anywhere else online!